XVIII Festival Internacional del Havà: Novetats i curiositats

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

El 4 de març va finalitzar el XVIII Festival Internacional del Havà, la gran festa del fum blau que va congregar a l’Havana a més de 2.000 amants dels purs de 60 països.

La nit de benvinguda, dedicada a la marca Hoyo de Monterrey i al seu Reserva Collita 2012, es va tancar amb el concert de tancament d’Alexander Abreu, trompetista i compositor, guanyador d’un Grammy Llatí, i el seu grup Havana Primera.

Els assistents d’aquesta edició van poder visitar de manera excepcional la Fàbrica de Tabac Tort El Laguito, la casa matriu de la marca Cohiba. Aquesta antiga mansió residencial, construïda en estil neoclàssic en els anys vint del segle XX, va allotjar al principi la mítica Escola de Torcedoras, per després convertir-se en seu d’un altre símbol: la més exclusiva marca de cigars Premium del món, Cohiba.

cohiba 50 estanc nuria

El Seminari Internacional va comptar novament amb interessants conferències sobre diversos temes relacionats amb el món del Habà, incloent-hi aliances i maridatges del Havà amb begudes i productes d’excel·lència de la gastronomia, classes magistrals, concursos de confecció de cigars entre altres temes d’interès per als incondicionals del Havà.

Per tercer any consecutiu es va celebrar l’inusual concurs per obtenir la cendra més llarga: Sense dubte una exhibició de mercat per demostrar la qualitat de l’havà, un dels tabacs Premium més consagrats del món.

I, finalment, el 4 de març va ser la nit de cloenda del Festival, amb l’habitual Sopar de Gala, que enguany va retre homenatge a la marca insígnia de Habanos, SA : Cohiba. Amb motiu del seu 50 aniversari la companya cubà-britànica va presentar el seu llançament més exclusiu: EL “Cohíba 50 aniversari”, un pur irrepetible i reservat per a les butxaques més solvents.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat