XIX edició del Festival Internacional del Havà

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

XIX edición del Festival del Habano estanc nuria habanos puros festival

Un any més en l’Havana, milers d’afeccionats del món del tabac, procedents de més de 50 països s’han donat cita en la XIX edició del Festival del Havà. Durant una setmana, del 27 de febrer al 3 de març, els assistents han pogut gaudir d’un programa complet dedicat al coneixement i gaudi de l’Havà, en unes jornades plenes d’activitats i importants i nous llançaments per part de les marques H. Upmann, Montecristo i Quai D’Orsay, protagonistes de l’esdeveniment.

Igual que en l’edició de l’any passat, XVIII Festival Internacional de l’Havà: Novetats i curiositats, des d’Estanc Núria, us explicarem totes les novetats i curiositats, que s’han viscut en aquesta nova gran festa del fum blau i que cada any homenatja el millor tabac del món.

El Festival va obrir les seves portes en una arrencada d’allò més festiva amb La Nit de Benvinguda, celebrada en el bell i històric Club Havana, a la vora de l’oceà, en la costa occidental de la ciutat, amenitzada amb música i animacions per part d’artistes de talla internacional, com Haila, guanyadora d’un Grammy Llatí, David Torrens, o el Ballet de Litz Alfonso.

XIX edición del Festival del Habano estanc nuria

La gran protagonista de la nit, va ser la marca H. Upmann i la seva Gran Reserva Cull 2011, el primer puro gran reserva que aquesta marca llança al mercat des que es va fundar en 1844. En l’equador del Festival, els assistents van poder gaudir de la Nit dedicada a Quai D’Orsay, marca de nom francès, però de sabor cubà, que presento les seves noves propostes en la seva línia regular.

La Nit de Gala dedicada a la marca Montecristo, a més de donar a conèixer els nous puros presentats per aquesta mítica marca, es va concloure amb el lliurament dels Premis Havans 2016 i amb la tradicional Subhasta de Humidores, que cada any dedica la seva recaptació al sistema cubà de Salut Pública.

Les tres vitolas de la nova Línia 1935, van ser les protagonistes del festival, dues d’elles inèdites en el portafolio d’Havans: Maltès (53 x 153 mm),Dumas(49 x 130 mm), i Llegenda (55 x 165 mm) que pren el format de l’edició especial Montecristo 80 Aniversari. Havans elaborats Totalment a mà amb Budell Llarg, després d’una selecció d’exquisides fulles de capa, budell i capot de les millors vegas de tornada A baix * (Pineda del Riu), la terra amb el millor tabac del món.

1935 Montecristo festival internacion del habano

En aquesta nova edició i per posar el fermall d’or al Festival, es va subhastar un preciós moble-humidor de la marca Bolívar, commemoratiu del seu 115 aniversari, que va permetre aconseguir una recaptació total d’1.265.000 €.
La XIX edició del Festival de l’Havà, ha marcat un abans i un després en la seva trajectòria, ja que, en aquest festival del millor tabac del món, s’han reunit més de 2.000 assistents, que han pogut conèixer de primera mà els nous llançaments d’Havans.

Si desitja rebre més informació sobre La XIX edició del Festival de l’Havà i les últimes novetats, pot contactar per les vies habituals de contacte d’Estanc Núria (avinguda de Catalunya, 23, Tarragona), per telèfon cridant al 977 25 08 72 o per correu electrònic (enuria@enuria.cat).

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat