Vedado, nou nicaragüenc a l’abast de qualsevol butxaca

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Els amants dels millors cigars del mercat estan d’enhorabona. Incorporem a la nostra cava de cigars Vedado: Una marca de denominació Nicaragua, amb “tripa” llarga i fet 100% a mà. Cigars que arriben en quatre formats: mini robusto, perla, robusto i toro. Es presenten en còmodes caixes de deu unitats. Es caracteritzen per ser tabacs rústics, terrossos i fàcils de fumar. Aptes a tots els paladars i butxaques. Tenen un tir correcte. Són de fortalesa mitja, amb tons apebrats a partir del segon terç, agradables, sense notes estridents i fàcils de passar. Uns cigars amb una relació qualitat/preu que et sorprendrà.

Els cigars Vedado són fabricats per la distingida i mundialment reconeguda marca Rocky Patel. El que va començar com una simple afició i interès cap als puros per part de Rakesh “Rocky” Patel, un antic advocat de Hollywood, s’ha convertit avui dia com uns dels millors cigars del món. Fabricats a Nicaragua, els cigars Rocky Patel aconsegueixen els seus abundants i complexos sabors a través d’una mescla de tabac de primera qualitat elaborada a partir d’una varietat de les millors plantes de tabac repartides per totes les regions del món. Cada cigar fabricat en la Rocky Patel és exposat a complexos controls de qualitat per assegurar la millor experiència de fumada al fumador.

Si volen gaudir dels millors sabors de Rocky Patel, els esperem a Estanc Núria (Avinguda de Catalunya, 23, Tarragona), per telèfon al 977 25 08 72 o per correu electrònic (enuria@enuria.cat).amb la nostra nova proposta: El Vedado, un puro amb denominació d’origen de Nicaragua, que t’enamorarà a través dels seus sabors i preu a l’abast de totes les butxaques.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat