Tast de cigars havans “Tast after work” – abril 2016 (Tarragona, Reus)

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Amb l’arribada del bon temps ens ve de gust sortir més a gaudir i desconnectar després d’un llarg dia de treball. Un bon ron, una agradable companyia i un bon cigar Havà. Juntament amb un gran sopar en un ambient íntim i a porta tancada. Ens hem posat en marxa amb els preparatius i celebrarem una nou tast de cigars “Tast after work” el proper 26 d’abril a les 17.30h.

Us proposem una agradable tast de cigars Havans cortesia d’Hoyo de Monterrey, acompanyat d’un pica-pica, una bona copa de ron i un taller demostració de confecció de purs. Com sempre, en un ambient tranquil i distès.

El sopar es celebrarà després del tast. El preu del sopar serà de 30 €. I el del tast de 5 € ¡Com sempre, recorda confirmar la teva assistència per a no quedar-se sense plaça!

L’esdeveniment tindrà lloc al nostre ja habitual col·laborador el Restaurant  Quim i Quima(Carrer de les Coques, 1bis, Tarragona – costat de la catedral). I amb la col·laboració d’Hoyo de Monterrey.

Per aquells més curiosos i atrevits, el mateix dia al matí de 9:30 a 13: 30h, gaudirem en Estanc Núria de la visita d’un autèntic “torcedor” de cigars Havanos. Molt amablement respondrà a tots els vostres dubtes i farà una demostració del procés d’elaboració d’aquests purs artesanals.

Estanc Núria estem molt orgullosos de poder dir que hem rebut ja diverses vegades la visites d’un  mestre  “torcedor”. Estem molt satisfets de poder contribuir amb el nostre granet de sorra a difondre aquest noble art.

Tots aquells que us vulgueu inscriure a la cata ho podeu fer personalment contactant amb nosaltres per les vies habituals. Directament a l’Estanc, (Avinguda de Catalunya , 23 , Tarragona), per telèfon trucant al  977 25 08 72 o per correu electrònic  (enuria@enuria.cat)

Afanyeu-vos, ¡les places són limitades!

Trackback from your site.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat