Tast de cigars Dominicans – Juliol 2016. Tarragona, Reus

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Si ja estàs gaudint de les vacances o vols desconnectar i mimar-te una mica apunta’t a “El Tast de l’Estiu“, una nova cata de cigars organitzada per Estanc Núria el dia 13 de juliol a les 20: 00h. Gaudeix de l’estiu i combat l’estrès i la monotonia convertint un avorrit dia entre setmana en un dia especial i diferent amb l’ajuda de les cates que organitzem juntament amb els millors professionals del sector.

Us proposem una vetllada diferent, en un ambient íntim i agradable, perfecte per desconnectar i gaudir dels petits plaers de la vida. Gaudiràs d’un sopar complet amb entrants, primer plat, cafè i puro dominicà “Rovell” cortesia de Cigars Macanudo. L’àpat anirà acompanyat d’una bona copa de rom o whisky. El maridatge el tries tu.

Els cigars seran del tipus de manufacturació “Figurat”, en un format especial i que només es podran degustar en aquest exclusiu tast.

Com sempre, comptem amb la professionalitat i la qualitat del nostre col·laborador el Restaurant Quim Quima (Carrer de les Coques, 1bis, Tarragona – costat de la catedral) i la col·laboració de Cigars Macanudo procedents de la República Dominicana.

Tots aquells que estigueu interessats en apuntar-vos al tast podeu fer-ho personalment contactant amb nosaltres per les vies habituals o visitant-nos directament a l’Estanc, (Avinguda de Catalunya, 23, Tarragona), per telèfon trucant al 977 25 ago 72 o per correu electrònic (enuria@enuria.cat)

Apunta’t ja! Les places són limitades.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat