Preparatius cata de cigars habans – restaurant Quim Quima

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Continuem amb els preparatius per la propera cata de cigars habans – la flor de partagàs que Estanc Núria organitza el proper 4 de desembre al restaurant Quim Quima, últimes inscripcions disponibles!

El menú que Quim Quima ha preparat especialment per als clients d’Estanc Núria serà el següent “Menú de tardor i tabac

Menú de tardor i tabac

Sopar del dia 4 de desembre del 2004 a les 21:00h

Ganyims de bacallà i olives negres musties amb llimona i Macanudo Inspirado.

***

Cruixent d’escamarlans de Tarragona, formatge fresa, tomàquet i sal de Cohibas.

***

Civet de cérvol amb Chartreuse, xocolata i Macanudo Inspirado.

***

Mil fulls d’Hoyo de Monterrey epicuri especial, cruixent i cremós amb salsa de préssecs.

Vi blanc Susell Viogner d.o. Tarragona

Vi negre Jaspi Negre d.o. Montsant

Px 1927 Alvear d.o. Montilla Moriles

Degustació de cigars Hoyo de Monterrey, Habanos

Rom tradicional

 

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat