Preparatius cata de cigars habans – restaurant Quim Quima
Continuem amb els preparatius per la propera cata de cigars habans – la flor de partagàs que Estanc Núria organitza el proper 4 de desembre al restaurant Quim Quima, últimes inscripcions disponibles!
El menú que Quim Quima ha preparat especialment per als clients d’Estanc Núria serà el següent “Menú de tardor i tabac”
Menú de tardor i tabac
Sopar del dia 4 de desembre del 2004 a les 21:00h
Ganyims de bacallà i olives negres musties amb llimona i Macanudo Inspirado.
***
Cruixent d’escamarlans de Tarragona, formatge fresa, tomàquet i sal de Cohibas.
***
Civet de cérvol amb Chartreuse, xocolata i Macanudo Inspirado.
***
Mil fulls d’Hoyo de Monterrey epicuri especial, cruixent i cremós amb salsa de préssecs.
Vi blanc Susell Viogner d.o. Tarragona
Vi negre Jaspi Negre d.o. Montsant
Px 1927 Alvear d.o. Montilla Moriles
Degustació de cigars Hoyo de Monterrey, Habanos
Rom tradicional