Menú Quim Quima de tardor – cata de puros

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

El restaurant Quim Quima és un d’aquells llocs de Tarragona on sempre hi hem sentit a gust i ben tractats. En el seu jardí interior s’hi respira tranquil·litat i és un lloc perfecte per reunir-se amb clients i proveïdors. És un lloc on sempre ha sigut molt agraït celebrar les populars cates de puros i de licors que Estanc Núria organitzem.

En ocasió del darrer tast de l’any que celebrarem el pròxim dijous 12 de novembre a les 21.00h, el Francesc ha preparat un cop més un menú que farà les delícies de totes i totes. Us el narrem tot seguit:

Per anar fent gana degustarem un tàrtar de vedella, whisky Islay, fetge d’ànec i un cigar Montecristo fumat acompanyat amb el mateix whisky.

Continuarem amb un bon lluç al vapor de fulla de capa amb marinada de verdures i xips. Per beure un vi blanc “L’antagonique de Les Cousins” D.O.Q. Priorat.

I tot seguit unes perdius guisades en un farcellet de fulles de tripa de tabac Dominicà. I un vi negre “Les Mines” D.O.Q. Priorat.

Per postres un gelat d’anís estrellat al perfum de “ligero”. Amb un Moscatel Añejo de Muller D.O. Tarragona. I unes avellanes de Reus torrades amb sal i xocolata.

Finalment cafè i un tast de rons per el puro del final.

Tot això per un preu increÏble de 46€ (iva inclòs), puros inclosos! Si encara no t’has inscrit vine a visitar-nos a l’Estanc. O si ets de Reus o altres indrets del Camp de Tarragona recordeu que també us podeu inscriure per les vies habituals de contacte.

Se’ns acaben les places!

Trackback from your site.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17h-20:00h
Dissabte Tarda tancat
Diumenge tancat