Macanudo Inspirado i Estanc Núria celebrem l’èxit del Tast de l’Estiu 2016

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

El “Tast de l’estiu” amb Macanudo Inspirado va tenir lloc amb una extraordinària acollida per part dels nostres clients. L’acte es va celebrar  el 13 de juliol a les acollidores instal·lacions de la terrassa del Restaurant “Quim Quima”. El Francesc i el seu personal ens va complaure amb una excel·lent gastronomia i un bon tracte que no va deixar indiferent a ningú. Un cop més, gràcies!

La cata va discórrer dins d’un ambient distès cordial i quasi bé exclusiu que els assistent van agrair, encoratjant a “Estanc Núria” a organitzar nous retrobaments per assaborir i conèixer les característiques dels cigars que poden trobar i adquirir al nostre establiment. En aquest sentit,  el tast era el preàmbul de la nova incorporació a la línia Inspirado: Els Diplomats, ja al mercat durant el mes de Juliol.

Al tast, Macanudo ens va recrear amb cigars d’una hora de fumada amb un bon tir, marcats tons dolços, seguint la línia de la família Macanudo inspirado. Molt agradables i sense notes estridents. Ideals, en molts casos, per a gent no experimentada que en aquesta ocasió es va animar a venir per la bona acollida de les edicions anteriors. Amb bons aromes tabaquers, i recordant fusta vella en molts moments de la fumada tothom va poder gaudir d’una bona vetllada.

Volem aprofitar aquestes línies per agraïr-vos a tots els que ho vau fer possible, a Macanudo i als amants del cigar, la vostra complicitat sense la qual organitzar aquest tipus d’esdeveniments seria molt difícil.

Recordeu que ens podreu contactar per les vies habituals a Estanc Núria (Avinguda de Catalunya, 23, Tarragona), per telèfon trucant al 977 25 ago 72 o per correu electrònic (enuria@enuria.cat)

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat