Macanudo Inspirado – El proper divendres dia 18 de juliol

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

macanudo

A Estanc Núria intentem oferir un cava extens amb cigars de diverses categories i procedències per tal que els nostres clients puguin escollir en cada moment aquell producte que s’ajusti als seus gustos, moments o preu.

També treballem perquè els nostres client coneguin, de manera propera, els nous cigars que es presenten al mercat organitzant cates on els puguin conèixer i assaborir.

Aquest cop ens hem unit a la companyia de “Scandinavian Tobaco” per a presentar-vos el seu nou Macanudo Inspirado manufacturat amb tabacs de la República Dominicana, procedència que cada cop està més reconeguda en aquest apartat del mon del tabac.

Aquest cop volem apropar aquest nou cigars als nostres clients amb una sèrie d’actes que es durant a terme el proper divendres dia 18 de juliol consistents en:

  • Des de les 11:00 fins a les 13:30 h, al nostre establiment de l’Avinguda de Catalunya, 23 de Tarragona, hi haurà un “torcedor” dominicà que farà demostració de com s’executen els cigars Macanudo i us atendrà en tot allò que desitgeu preguntar.
  • A les 16:30 h per tots els nostres clients que ens vulguin acompanyar, durem una cata del nou Macanudo Inspirado, aquest cop al jardí interior del Restaurant Quim i Quima, al C/ de les Coques, 1bis de Tarragona, a tocar de la Catedral.

 

L’assistència a la cata tindrà un preu de 10 € per assistent i inclourà la degustació d’un dels esmentats cigars acompanyat de café i una copa de ron a escollir de l’àmplia selecció del restaurant.

La inscripció a aquesta cata, com sempre, la podeu realitzar directament al nostre establiment o mitjançant enuria@enuria.cat

Com d’altres vegades no dubtem comptar amb la vostra agradable companyia.

 

[jbutton a_css=”border:4px solid #0097d1;” color=”white” size=”large” link=” http://enuria.cat/contacte-estanc-nuria/”]Inscripcions al web, plaçes limitades[/jbutton]

Tags:

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat