Lampe Berger

Lampe Berger és la solució definitiva i de qualitat per als problemes d’olors originats per mascotes, tabac, per perfumar el vostre cotxe… per aquelles persones exigents que cerqueu una resposta més enllà dels clàssics ambientadors que es poden comprar en qualsevol supermercat. Són productes exclusius que podreu trobar a Estanc Núria.

I és que, després d’una llarga trajectòria al barri, les experiències i converses intercanviades amb els nostres clients ens indiquen que les làmpares i perfums Lampe Berger s’han convertit en un clàssic entre els productes que adquireixen els nostres clients, ja siguin fumadors o no.

  • Si és la primera vegada que adquiriu un producte Lampe Berger, ja sigui per a regal o per a vosaltres mateixos, i voleu aconseguir el millor rendiment d’aquests fantàstics perfums, a Estanc Núria us recomanarem que compreu el pack complert, que es composa per:
  • Una Làmpara Lampe Berger. Les làmpares Lampe Berger es caracteritzen per un disseny ben cuidat. Tant és així que alguns dels nostres clients les compren com a element decoratiu. Els més curiosos les podeu veure totes a la nostra pàgina de làmpares per a la llar. A continuació mostrem alguns exemples:
  • Dues ampolles de perfum de 180 ml., una del perfum que hagueu escollit i una de perfum especial per a neutralitzar les olors.  És una bona opció iniciar-se amb una ampolla petita, tenint en compte la gran varietat d’aromes i perfums que ens ofereix Lampe Berger i que potser en voldríeu provar d’altres. No obstant, si teniu clar l’olor que més us agrada també disposem d’ampolles de 500ml que podeu comprar per separat.
  • Un petit embut per omplir la làmpara. Us recomanem guardar-lo després del primer ús per a futures ocasions., ja que si proveu d’omplir la làmpara sense embut correu el risc d’abocar perfum fora del recipient.
  • Una metxa de 49 cm d’altes prestacions de durabilitat i capil·laritat estudiada als laboratoris de la marca francesa. Si sou  curiosos, la primera vegada que ompliu la làmpara podeu fer la prova de tirar el perfum i observar com la metxa va canviant de color poc a poc a mesura que el perfum va pujant per capil·laritat.
  • Un tap gran de tipus decoratiu i un tap petit que servirà per aturar l’emissió de perfum quan no s’utilitzi.

És la primera vegada que utilitzes Lampe Berger?

Si és la primera vegada que utilitzes Lampe Berger el primer que haureu de fer és ficar el filtre a la làmpara i abocar-hi el perfum a l’interior. Però alerta, no ompliu tot el pot! El nostre consell és que la primera vegada fiqueu només 2 dits de líquid perquè si la olor us resultés massa intensa sempre teniu la opció de reduir-la mitjançant el perfum neutre.

Si és la primera vegada que utilitzeu la metxa, el segon pas serà esperar 20 minuts. Aquest és el temps necessari per a que la metxa s’impregni de perfum per capil·laritat d’una forma òptima.

El tecer pas serà encendre la làmpara i esperar 2 minuts. Al principi veureu que la flama és molt alta i molt intensa però no us espanteu. És normal! Gradualment veureu que la flama s’anirà reduint i disminuint la seva alçada. Quan això hagi succeït apagueu la flama com si buféssiu una espelma d’aniversari.

Un cop apagada la flama podreu olorar i comprovar que el perfum està fent efecte. Tot i que no hi hagi flama el perfum es segueix consumint! En el punt que la olor sigui suficientment intensa o que decidiu que la sala ja està suficientment perfumada, aleshores tapeu l’obertura de la làmpara amb el tap.

És molt important que recordeu el tap, doncs si no el feu servir, el perfum es continuarà consumint i s’esgotarà més ràpidament del previst.

A la següent imatge us resumim els passos anteriorment descrits:

 LampeBerger

Accessoris per al cotxe

Lampe Berger també té una sèrie d’accessoris que et seran d’utilitat per ambientar el teu cotxe i minimitzar aquells olos molestos d’humitats que faran que els teus acompanyants tinguin un viatge ben perfumat!

Finalment us animem a consultar el nostre catàleg de perfums i làmpares Lampe Berger.  Si esteu interessats en rebre més informació contactar amb nosaltres podeu contactar per telèfon o mitjançant el formulari web de contacte. També ens trobareu a l’avinguda catalunya 23, baixos i al telèfon 977250872

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat