Fòrums per a pipafumadors

Written by Estanc Núria. Posted in Blog, Estanc

Quina és la teva primera imatge mental quan t’imagines un fuma pipa?

Si visualitzes un senyor gran assegut en un banc i donant de menjar als pardals llavors és que ha arribat el moment de reciclar-se. Et sorprendries en veure quants joves compren una pipa o tabac de pipa al nostre estanc!

Una simple navegació per internet t’ajudarà a adonar-te de molts fòrums especialitzats en el món de la pipa on els pipafumadors comparteixen experiències. Volem llistar-ne alguns que a Estanc Nuria ens agraden.

Compartim alguns fòrums per a pipafumadors… però res no pot substituir una experiència en bona companyia 😉

El Rincón de la Pipa

Al Rincón de la Pipa trobaràs més de 4000 usuaris registrats i més de mig milió de missatges.

Es tracta d’una comunitat molt activa on sembla que no queda temàtica sobre la qual escriure: consells i guies per a principiants, tipus de tabac, totes les marques de tabac de pipa, tasts, conservació del tabac, manteniment de les pipes, maridatges. i un llarg etcètera.

L’accés és lliure i gratuït però per poder escriure t’has de registrar.

PipaForo

PipaForo va ser des del 2008 una de les principals referències del sector pel que fa a fumadors de pipa. Malauradament, el 2017 un incident va fer que el fòrum tanqués.

Avui, aquest fòrum és privat i només s’hi pot accedir per invitació. És el forocotxes dels fumadors de pipa.

Si el que busques és desvirtualitzar-te una mica et recomanem visitar aquest enllaç on trobaràs alguns Pipa Clubs prestigiosos.

Clicant aquí podràs fer-te una idea de la seva antiga esplendor.

Foropuros

A Foropuros els fumadores de pipa formen part de la categoria “otros fumadores” conjuntament amb els fumadors de cigarretes i tabacs de liar.

En aquest cas no és exactament un fòrum de nínxol encara que la literatura d’usuaris que s’hi comparteix no és gens desenyable i mereix una bona ullada amb més de 100 subtemes i 4000 missatges.


Benvolguts lectors i clients,

L’avantatge dels fòrums de pagament és que estan permanentment moderats i dinamitzats i que els usuaris que hi trobaràs estan plenament interessats a participar i enriquir la conversa.

En canvi, als fòrums gratuïts és més fàcil expressar les nostres opinions encara a risc que aquestes caiguin en un sac sense fons.

Hi ha alguna opció de les que t’hem presentat que t’interessi en particular?

Recordeu que Estanc Nuria estem a la vostra disposició per les vies habituals de contacte.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat