Feliç 4716 del calendari xinès

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

La cultura xinesa és la d’una civilització encara més antiga que l’occidental. En aquestes dates es troben en plena celebració de l’any 4716 segons el seu calendari. En aquesta festivitat que es prolongarà fins al 2 de març es troben en plena transició de l’any del gall al del gos.

Com a curiositat segurament us agradarà saber que segons la tradició xinesa el gos defineix a una persona amistosa, intel·ligent i noble. Tot i que tendeix a ser tossuda. En aquest enllaç trobareu ampliada la informació sobre el zodíac xinès.

año nuevo chino

El poble xinès dóna gran importància a la família. I com és d’esperar aquestes dates les celebren reunits igual que els occidentals ho fem amb el Nadal. En aquestes dates els viatges en avió i en tren es multipliquen i és habitual veure aglomeracions als aeroports.

A Estanc Núria en som conscients i volem fer-nos partíceps d’aquesta celebració amb les marques de puros més destacades que podreu trobar a la nostra cava de cigars. Segur que les vostres famílies ho sabran valorar.

Si fa uns anys era la marca Dominicana, Davidoff, la que començava a crear puros per celebrar aquesta efemèride i així obrir portes al mercat asiàtic, aquest any podem dir que se sumen dues de les marques emblema a nivell internacional: Vegafina, també de República Dominicana. I la més destacada i esperada, Cohiba, bandera del bon cigar creat a Cuba.

Aquest any tenim el privilegi de poder oferir puros d’aquestes tres edicions, cigars amb tabacs seleccionats i “envellits” especialment per a aquestes referències, acompanyats d’una presentació digna de col·leccionisme, caixes lacades, i amb simbologia d’aquest nou any, any del gos.

Tot l’equip us desitgem un bon any nou Xinès. Us esperem al nostre estanc.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat