Estanc Núria és reconegut Tarragona Habanos Point

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Sembla que fos ahir que celebràvem l’arribada de l’estiu amb un tast de cigars Havans al restaurant Quim Quima de Tarragona que pràcticament acabat l’Agost i amb el record de Sant Magí ben present ja encarem el Setembre amb les festes de Santa Tecla a tocar.

Tarragona desperta poc a poc i a Estanc Núria comencem a rebre la visita dels nostres clients habituals com ara universitaris del Campus Catalunya de la URV, mares, pares i avis que venen a portar els seus fills a l’escola o vianants de pas que venen a comprar tabac, cigars o articles de regal.

A Estanc Núria hem aprofitat l’estiu per agafar forçes. Però també per a tornar amb novetats importants.  Tal i com haureu observat en el nostre establiment de l’Avinguda Catalunya 23 (al costat de la URV, campus Catalunya) Estanc Núria hem sigut reconeguts com HABANOS POINT .

Habanos_point

El títol de HABANOS POINT és un reconeixement de l’empresa Habanos SA a aquells Estancs on existeix un gran professionalisme i dedicació del propietari, amb un grau de diferenciació notable en la comercialització dels cigars i on el cigar és conservat en condicions òptimes d’humitat. El títol de Habanos Point garanteix també que l’establiment compta amb personal certificat per a l’atenció al públic.

L’equip d’Estanc Núria celebrem aquest reconeixement a la nostra feina i ens comprometem a seguir esforçant-nos per oferir cada dia un millor servei. Us animem a visitar-nos i a estar atents a més novetats i cates de cigars que anunciarem properament. Recordeu que ens podeu contactar per les vies de contacte habituals o directament a l’Estanc.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat