Estanc Nuria, balanç de l’any 2015

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Estanc Núria ens hem fixat com a objectiu ser una referència en el món del cigar i del tabac a tota la província de Tarragona. L’any 2015 ha sigut un any d’esforç i treball continuat per poder aconseguir aquesta fita. I en acabat l’any toca fer balanç de tot el que hem fet per apropar-nos’hi cada dia una mica més i reflexionar per millorar el 2016.

En general, podem dir que Estanc Núria estem satisfets d’haver pogut organitzar tasts de cigars que han pogut gaudir de la presència de clients de Reus, Barcelona i arreu de Catalunya. I també, d’importants marques fabricants i eminències del sector que sense la seva presència els esdeveniments no haguèssin pogut ser possibles. En particular, ens sentim molt contents d’haver rebut el reconeixement de ser Habanos Point l’agost de 2015.

I per suposat, tampoc ens podem oblidar dels nostres amics del restaurant Quim Quima de Tarragona que amb el seu esforç han contribuit a l’èxit i han posat tota la seva energia i coneixement per a que poguèssim acompanyar el tabac d’una exquisita gastronomia.

L’any 2015 també ens hem esforçat en comunicar millor el nostre dia a dia. Atenent a una part important de la nostra clientela vam decidir iniciar el nostre web també en castellà. I publicar-hi un blog independent. En tot cas, sigui en català o en castellà, a continuació us compartim els continguts que han tingut més èxit en el nostre web aquest 2015.

 1. Puros Ramon Allones Caprichos ed. Regional Espanya
 2. Lampe Berger
 3. El rincón de la Pipa. Pipas y marcas de tabaco.
 4. Habanos partagás selección privada 2014
 5. Cata de puros vegafina nicaragua
 6. Estrenem cava de cigars
 7. Macanudo Inspirado
 8. Estanco Nuria nueva web en Castellano

Volem agraïr a tot el nostre públic, clients i proveïdors el vostre suport. I us animem a contactarnos per les vies habituals o venir-nos a visitar al nostre Estanc de l’Avinguda Catalunya 23 de Tarragona (al costat de la URV). Aquest 2016 continuarem organitzant tasts de cigars, i també prometem novetats que anirem informant al nostre blog!

Trackback from your site.

On estem

 • Avinguda Catalunya 23, baixos
  43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
09.00h-13.00h (covid-19)
Tarda 17h-20:00h (covid-19)
Dissabte 09:00h-13:00h (covid-19)
Diumenge tancat