Els millors tabacs del món

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

El ritual de fumar un puro té molts anys d’història, les mateixes que la preferència de cada fumador. Hi ha els qui busquen sempre una marca especialment, alguns prefereixen que el tabac provingui d’una regió especifica. Siguis el tipus de fumador que siguis des d’Estanc Núria t’aconsellem provar 3 tipus de tabac, considerats com els millors i amb major prestigi pels fanàtics del fum.

Tabac toscà

Els cigars d’origen toscà, tenen una història una miqueta curiosa, ja que la seva fabricació es va començar a realitzar de pura casualitat. En 1815, els conreadors de tabac, utilitzaven les collites per pagar els impostos al Granduca di Toscana, però una nit va ploure i les fulles no van ser cobertes. Per no perdre tota la collita, el responsable del cultiu va decidir posar-les a assecar, però es van fermentar obligant-los a vendre les fulles de tabac enrotllades com a cigars de poca qualitat i a un preu molt inferior. Sense saber-ho, els conreadors toscans havien fabricat un puro que seria tot un èxit avui dia.

tabaco toscano
El cigar Toscà és produït amb una varietat de tabac anomenat Kentucky de producció nacional. Després de la collita, les fulles passen llargs períodes d’estacionament, on apareix la fase de degradació de la clorofil·la foliar i el típic color marró, provocat per l’oxidació dels components vegetals.
Successivament les fulles són lligades en grans manats, exposades a la humitat intensa, fermentació i assecat, fins a arribar a un correcte estat per ser seleccionades.
Una vegada que el puro està acabat passa a l’assecament, al final del qual passa una selecció, per descartar els que estan defectuosos.

Tabac mexicà

Molts dels amants del fum, consideren el tabac mexicà com un dels millors del món pel seu sabor profund i la seva divina fumada. Encara que es conrea a diverses regions del país, com Oaxaca i Chiapas, els paladars més exigents i experts consideren que el més saborós prové del millor productor de tabac que es troba a Veracruz, a la zona de Sant Andrés de Tuxtla.

puros mexicanos

Tabac cubà

Sens dubte el puro cubà és considerat com el millor del món, guardonat any rere any pel seu sabor, excel·lència i qualitat. La regió que es destaca per conrear tot tipus de cigars és Vuelta Abajo, on es troba una combinació perfecta entre sòl, clima i humitat considerada pels conreadors com una terra beneïda per Déu.
tabaco-cubano

Si volen conèixer els millors havans del món, en Estanc Núria podran trobar una gran varietat i en tots els seus formats. Rep més informació per les vies habituals de contacte de Estanc Nuria (Avinguda de Catalunya, 23, Tarragona), per telèfon cridant al 977 25 08 72 o per correu electrònic (enuria@enuria.cat).

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat