Descobreix els cigars orgànics: Plasencia Reserva Orgànica

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Des d’Estanc Núria ens complau informar a tots els amants del bon tabac i els bons cigars que ja en el nostre estanc de Tarragona ja disposem de la sèrie de puros orgànics:PLASENCIA RESERVA ORGÀNICA.

Per als qui encara no estan familiaritzats amb la marca, hauran de saber que la companyia Plasencia és una de les majors productores de cigars en el sector mundial. D’orígens humils, el seu fundador Néstor Plasencia, cubà d’ascendència canària, va començar a fabricar els seus primers cigars l’any 1969. Encara que el camí no va ser fàcil, avui dia PLASENCIA fabrica cigars per més de trenta marques al mercat mundial, la majoria d’elles Prèmium i subministra fulles de tabac a les grans companyies de cigars i puros.

PLASENCIA RESERVA ORGÀNICA, EL TABAC MÉS PUR DEL MÓN

La sèrie PLASENCIA RESERVA ORGÀNICA és fabricada amb el tabac més pur del món, de tipus precolombí, conreat únicament amb els ingredients que la mare naturalesa ofereix: sol, aigua, aire i el sòl fèrtil nicaragüenc. Mantenint la tradició de segles enrere, els cigars Plasencia no contenen productes químics ni artificials. La marca únicament utilitza fertilitzants naturals, a força d’humus de cuc i un control de plagues totalment natural i una vigilància contínua dels “cosecheros“.

Conreat en dues petites finques de Nicaragua, en sòl fosc, ric i verge el tabac que compon la sèrie Plasencia Reserva Orgànica, és seleccionat amb delicadesa i sotmès a un procés de fermentació extra i madurat durant un mínim de 5 anys per aconseguir el sabor i les aromes típiques dels cigars Plasencia.

Els puros Plasencia Reserva Orgànica, no són un cigar més, a més de proporcionar un ric i complex sabor, a través de les seves tonalitats i aromes aconsegueixen transportar al fumador als sabors del passat, on es conjuga la naturalesa, la història i l’ardu treball.

La sèrie Reserva Orgànica, omple d’aromes afruitades, de fortalesa de suau a mitjana amb un primer terç cremós i esdolceït, una segona part més cafetera, amb tocs de fusta, torrats i puntes dolces, i un final llarg, que recorda a cafè i espècies, els puros Reserva Orgànica es presenta en diferents formats: robust, cortes, piràmide i corona.

plasencia reserva organica estanc nuria tarragona

Si volen gaudir dels millors sabors naturals de Plasencia Reserva Orgànica, a Estanc Núria podran trobar la sèrie completa i en tots els seus formats. Podeu rebre més informació per les vies habituals de contacte d’Estanc Nuria(Avinguda de Catalunya, 23, Tarragona), per telèfon cridant al 977 25 08 72 o per correu electrònic (enuria@enuria.cat).

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat