Com encendre una pipa de fumar

Written by Estanc Núria. Posted in Blog

La pipa de fumar és un clàssic dins de el món del tabac que mai passa de moda. Potser per la bellesa estètica de la fusta. Potser pel ritual que implica.

Podria pensar-se que fumar pipa és només un hàbit de gent gran. No obstant en el nostre estanc rebem consultes de gent de totes les edats.

En aquest escrit volem donar resposta a una de les més freqüents: com he de encendre correctament la meva pipa?

pipa-molina-natura-semicorva-estanc-nuria

Un cop haguem empacat una mica de tabac dins la nostra pipa prepararem el nostre encenedor. Pot tractar-se d’un encenedor o de llumins.

En el cas d’usar un encenedor es recomana que sigui de butà. El butà no fa olor en cremar i produeix una flama uniforme. Es recomana evitar una flama de torxa per què pot danyar la pipa.

Agafarem l’encenedor i passarem la flama per la part superior de la pipa mentre comencem a bufar la pipa. Això farà que el tabac de la part superior de la pipa es cremi.

A continuació haurem de repetir el procés per crear un altre carbonitzat.

Quan ja tinguem 2 capes de tabac cremat, serà el moment de repetir-ho una vegada més passant l’encenedor per sobre i en moviments circulars, mentre seguim donant calades fins que finalment s’encengui la tercera capa i en la qual ja per fi podrem gaudir de la fumada.

Benvolguts lectors i clients,

Busqueu una pipa en particular?

Recordeu que Estanc Núria estem a la vostra disposició per les vies habituals de contacte.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat