Cata de puros habanos a Tarragona – La Flor de Partagàs

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

A les acaballes d’aquest 2014 i amb la proximitat del Nadal, hem cregut molt adequat organitzar la darrera cata de puros habanos de l’any a Tarragona, al qual convidem que us hi inscriviu.

Aquest cop contem amb la col·laboració de la marca de cigars havans “La Flor de Partagàs” i el lloc escollit per a la trobada és el “Restaurant Quim i Quima” al Carrer de les Coques, 1, just al costat de la Catedral.

El nou tast que us proposem es durà a terme el primer dijous dia 4 de desembre i inclou sopar amb menú especial, tast d’un cigar a escollir de la selecció que ens presentarà l’esmentada marca “La Flor de Partagàs” acompanyat de cafè i copa.

Aprofitarem la benentesa per a presentar, a aquells que encara no el coneixen, el “Restaurant Quim i Quima” que no ha dubtat en cap moment en col·laborar en la organització d’aquest tast per al qual Francesc, propietari del mateix, ens ha promès sorprendre’ns amb un menú especial per a l’ocasió, el qual us donarem a conèixer properament.

El restaurant, a banda de diversos menjadors, disposa de pati interior ideal per aquestes ocasions. Així mateix disposa d’una extensa carta de cigars, de diferents procedències i amb una acurada conservació dins d’humidors, per tots els amants de gaudir d’un bon cigar després de qualsevol àpat.

Inscripcions al propi Estanc Núria, a l’Av. de Catalunya, 23 de Tarragona.
Preu de la inscripció 44 €. (Es farà efectiu en el moment de la inscripció). Data límit de la inscripció dilluns dia 1 de desembre.

Esperem comptar amb la vostra grata companyia. Salutacions.

Tarragona, 13 de novembre de 2014

Trackback from your site.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17h-20:00h
Dissabte Tarda tancat
Diumenge tancat