Avui comença la cita mundial del tabac Habano a l’Havana

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Avui ha començat a l’Havana la gran cita mundial del tabac Habano que finalitzarà el proper 4 de març. En aquesta fira es donen cita les més prestigioses marques de cigars del món i s’esperen més de 1500 assistents de més de 50 països.

Aquesta edició arriba marcada per celebració dels 50 anys del naixement de la marca Cohiba, pel que s’esperen moltes novetats. A més, la marca Hoyo de Monterrey tindrà una presència rellevant amb la seva reserva Collita 2012, igual que la marca Cuaba, si 20 Aniversari, amb el llançament d’una edició especial exclusiva per a les botigues La Casa del Habano o la marca H. Upmann, que presentarà una important novetat en la seva línia regular.

Aquesta serà una setmana intensa amb classes i conferències magistrals liderades per reconeguts experts en el món del Habano. I amb la celebració del concurs internacional Habanosommelier que celebra la seva quinzena edició i que permetrà decidir qui és el “mestre de mestres”.

Sens dubte aquest és un esdeveniment internacional del qual des Estanc Núria estarem molt pendents. Si teniu curiositat, recordar que teniu a la vostra disposició les vies habituals de contacte. Us deixem a continuació un petit vídeo descriptiu la cita mundial del tabac Habano que s’està celebrant ara mateix a l’Havana.

Trackback from your site.

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
09.00h-13.00h (covid-19)
Tarda 17h-20:00h (covid-19)
Dissabte 09:00h-13:00h (covid-19)
Diumenge tancat