5 fòrums sobre cigars que no et pots perdre

Written by Estanc Núria. Posted in Estanc

Quan ens veniu a veure a l’estanc sovint ens demaneu que us recomanem algunes pàgines de la xarxa on trobar més informació sobre els cigars que oferim a la nostra cava de cigars. I és que tot i que en altres èpoques fumar era un acte perseguit per la Santa inquisició, a alguns fumadors ens agrada  fumar un cigar amb estil i compartir-ho a la xarxa ja sigui sota la comoditat de l’anonimat o públicament. Per això desde Estanc Núria hem pensat que potser seria una bona idea presentar un recull de 5 fòrums imprescindibles que no us podeu perdre.

Fórums sobre cigars, puros i tabac de parla castellana

http://foropuros.com : És un fórum molt actiu de parla castellana. No hi ha interessos comercials, polítics ni religiosos. I és un dels recursos que a nivell personal més ens agraden. Hi trobareu fils sobre tota classe de puros, notes de cata, gastronomia, el món de la pipa, i una llarga llista de temàtiques on trobareu moltes respostes. En el moment en que compartim aquesta llista té més de 9000 temes oberts, 220.000 missatges i 6500 usuaris.

http://www.todopuro.com : És un fórum també molt interessant que cobreix un ampli espectre de temàtiques però en aquest moment amb més de 1300 temes oberts, 11400 missatges i 645 usuaris.

Fórums sobre cigars i puros estrangers

A nivell internacional, els fòrums més potents dels que tenim coneixement són els següents.
http://www.friendsofhabanos.com (Australia)
http://www.ukcigarforums.com (Regne Unit)
http://forums.cigaraficionado.com (Estats Units)

Tenen una forta massa d’usuaris a nivell internacional i alguns també tenen canals a les xarxes on podreu trobar més informació. Per exemple, friendsofhabanos.com té un canal de youtube amb més de 4000 suscriptors on comparteixen notes de cata que a nosaltres ens semblen molt interessants.

Com veieu, la xarxa és molt gran! Hi ha algun fòrum de temàtica de puros i/o cigars que ens vulgueu recomanar?

On estem

  • Avinguda Catalunya 23, baixos
    43002 Tarragona

Contacte

Horaris

Matí 09.00h-13:30h
Tarda 17.00h-20:00h
Dissabte 09:00h-14:00h
Diumenge tancat